E-post:Info@inremi.se Mob:+46709986993 (Vi nås bäst via telefon)

Välkommen till Inremi Belysning i Stockholm AB!

Information till nya och befintliga kunder

Efter en tids utvärdering av bolaget har jag tagit beslutet att Inremi belysning ska lägga resurserna på reparation och försäljning av lampor.

Grossistverksamheten kommer från och med nu att upphöra och övergå till detaljhandel. Vi ska också satsa på tillverkning av lampor utifrån egen design eller där kunden har designat, och utforma lampan utifrån kundens önskemål i en gemensam dialog. 

Vi kommer att reparera befintliga egna lampor och sälja. Nydesignade och reparerade lampor kommer att finnas till försäljning här på hemsidan och i egen lokal.

Inremi kommer också att kunna utföra reparationer av kunders lampor i vissa fall - hör av er för bedömning om vi kan åta oss uppdraget.  

David Inkinen

Inremi belysning i stockholm AB

(Text redigerat: 14 jan 18:22)

  Hej!

  Tänkte att jag skulle introducera mig.

  Mitt namn är David Inkinen jag är son till min bortgångne pappa Rainer Inkinen som startade bolaget. Nu har jag tagit över bolaget Inremi Belysning i Stockholm AB.

  Jag är 41 år och bor i Uppsala med fru och två barn. Mitt heltidsjobb är för närvarande Servicechef på Järnet Smide Stockholm AB.

  Jag har jobbat på Järnet sedan 2005 då min far tipsade mig om att de anställde personal.

  Det har snart gått 17 år nu och jag har därför lång erfarenhet inom bl.a service, tillverkning, montage, svetsning i stål, rostfritt, aluminium och mässing, och är van med en mängd olika problemlösningar.

  Utöver det har jag erfarenhet i Grafisk design, websidor, analog/digital framkallning och fotografering.

  Jag ser fram emot denna nya utmaning och hoppas kunna fortsätta driva Inremi till nya nivåer.

  Med vänliga hälsningar

  David Inkinen

  Rainer Inkinen 1949-2019